Szerver választó
Gondoljon a garanciára!

Ajándék 170 euró Azure kredit

Akciónk keretében Önnek lehetősége van teljesen ingyen használni a
Microsoft Azure infrastruktúráját!

Mit tartalmaz a €170 kredit?

Előnyök

Kattintson a képre a nagyobb felbontásért

3 INGYENES mérnöki óra tetszőlegesen felhasználható:

A Microsoft Azure-nak számtalan modulja van, ami igénybe vehető. Mi ezt a 3 szolgáltatást ajánljuk Önnek:

Azure Backup

Az Azure Backup egy egyszerű és költséghatékony, felhő alapú, biztonsági mentés szolgáltatás. A kritikus fontosságú eltárolandó adatok folyamatos növekedése és megőrzése számos problémát jelenthet. Azonban a Microsoft Azure Backup szolgáltatással, a bolygó bármilyen részéről elérheti azokat fiókjából. Ha egy esetleges természeti katasztrófa következtében, elveszíti minden lokális adatát, a visszaállási idő jelentősen csökken, köszönhetően a hibrid infrastruktúrának.

Site Recovery

Az Azure Site Recovery az Ön által megadott paraméterek alapján automatizált, a virtuális gépek replikációjáért felelős szolgáltatás. Létrehozhatók vészhelyreállítási tervek, melyeket akár Windows PowerShell-parancsprogramokkal is megadhat. Az alkalmazások áttelepíthetők és át is irányíthatók nagy terhelés esetén.

Operációs rendszerek sokszínűsége

A Microsoft megoldása lehetőséget biztosít arra is, hogy jól bevált nyílt forráskódú közösségi rendszereinkkel dolgozzunk. A Linux-disztribúciók széles skálája támogatottságot élvez (Ubuntu és SUSE). Fejlesztői környezetben gyakran előfordul, hogy leállnak, kihagynak a gépek akár tesztelés közben is. A percalapú számlázásnak köszönhetően csak annyit kell fizetni, amennyit ténylegesen felhasználunk az időnkből. Ez a lehetőség rendelkezésünkre áll Windows, Linux Oracle és SQL szerverek üzemeltetése során is.

Erőforrások

Abban az esetben is ideális megoldás lehet a virtuális gépek használata, ha nem tudjuk pontosan mekkora erőforrásra is van szükségünk. Normál környezetben az infrastruktúra túlméretezése jelentős összegeket vonhat el a vállalkozástól. Az automatikus méretezési funkciónak köszönhetően a rendszer éppen annyi erőforrást biztosít számunkra, amennyire szükségünk van. Virtuális környezetek létrehozásánál a Microsoft által előzetesen létrehozott sablonok segítségével néhány perc alatt hozzájuthatunk kívánt rendszerünkhöz.

Elérhetőségeink:

Click to email me E-mail cím: iroda@molehand.eu
 Telefonszám: +36-(20)918-6511, +36-(70)213-2479

     

 

© 2018 MOLEHAND Kft.