Szerver választó
Gondoljon a garanciára!

Touch akció

Az elegáns Arc™ Touch Mouse több, mint egy szép készülék. Megbízhatóan használható vezeték nélkül, tartalmazza a Microsoft érintéses technológiáját, utazáshoz is kiváló. A Microsoft BlueTrack Technology révén szinte bárhol használható, akár a szőnyegen vagy egy durva megmunkálású asztallapon is. Ráadásul10 méterről is képes a számítógép vezeték nélküli vezérlésére.

Meghajlítva jól használható, kilapítva jól tárolható!

A görgető felölet tökéletrsen szimulálja egy valódi görgő működését!

Vásároljon együtt bármelyik szerver konfigurációt és szolgáltatási csomagunkat és használja a "Win2003_MM" kódot a megrendelésénél.

Bővebb info:

1 - Rugalmas kialakítás

Meghajlítva kényelmes, kilapítva kis helyen elfér. Tökéletesen illik a kezébe és mobil életstílusához.

2 - Ki- és bekapcsolás

Ha ívbe hajlítja, bekapcsol. Ha kiegyenesíti, kikapcsol. Nincs rajta külön bekapcsológomb. A villogó zöld jelzőfény jelzi, hogy működik az elem – majd az is kikapcsol, hogy csökkenjen az energiafogyasztás.

3 - Érintéses görgetés

Kattintás, koppintás, pöccintés = vezérlés. Ha gyorsan felfelé vagy lefelé húzza az ujját, hipergyors függőleges görgetést indíthat, ami zökkenőmentes, magától értetődő navigációra ad módot. Lassabb pöccintéssel lassabban, gyorsabbal gyorsabban haladhat, koppintással pedig megállhat.

4 - BlueTrack Technology®

Az optikai megoldások kiforrottságát és a lézer pontosságát ötvöző BlueTrack Technology kiváló követést biztosít szinte bármilyen felületen.

5 - Csatlakoztatás után azonnal használható nano adóvevő

Ha úton van, csatlakoztatva és mágnessel az egérre rögzítve is szállíthatja a nano adóvevőt.

 

© 2018 MOLEHAND Kft.